Miten vuosi 2020 meni #YouTube kanavan näkökulmasta? (YOUTUBE TILASTOT 2020)

Ennen kuin alat tekemään tavoitteita vuodelle 2021, istu hetkeksi tietokoneen ääreen, avaa youtube studio ja tutki mitä youtube tilastot kertovat sinulle; mitä pitää jatkaa tekemään ja mitä asioita ei enää kannata tehdä.

Artikkelin lopussa olevalla videolla katsotaan yhdessä minun YouTube kanavani tärkeimmät tilastot ja yritetään ymmärtää mitä tilastot kertovat kanavan kehityksestä sekä tehtyjen toimien vaikutuksesta. Emme siis vain tuijota lukuja, vaan tulkitsemme mitä itse on pitänyt tehdä jotta siihen ollaan päädytty ja mitä katsojat, tai algortimi, on tehnyt jotta ollaan tässä pisteessä.

Tilastot auttoivat minua ymmärtämään paremmin katselijoita ja auttoi minua muuttamaan omaa toimintaani kehittävämpään suuntaan. Videon lopuksi esittelen myös ainoan viraalivideoni, miten siihen ollan päädytty ja mitä se tarkoittaa kanavani suhteen. Lisäksi tavoitteet jäävät vain haaveiksi, jos niitä ei sano ääneen tai kirjoita itselleen ylös.

Tässä kanavani tavoitteet vuodelle 2021: -Tilaajien määrä: 2000 -Katselukertojen määrä 30k -Tulot: 20€ / päivä -Aktiivinen yhteisö, jossa myös jäsenet auttavat toisiaan vaihtamalla ajatuksia ja ongelmia

Kiitos kun olet mukana, jätä videolle kommentti: miten voisimme ratkaista videon lopussa esitetyn ongelman?

#YouTubeStrategia #YoutTubeKanavanTavoite2021