VIDEON TALLENTAMINEN JA LATAAMINEN SUORAAN YOUTUBE:EN

Videossa (artikkelin lopussa) näytän miten Adobe Premiere Elements:ssä tallennetaan editoitu video halutuksi videotiedostoksi (esim. MP4). Lisäksi näytän miten videon voi ladata suoraan Adobe Premiere Element:stä YouTube:en ja Vimeo:on. Video täydentää Adobe Premiere Elements:in peruskurssia ja se vastaa kysymykseen: ”mitä sitten tehdään kun editointi on tullut valmiiksi ja kaikki pitäisi saada tallennettua videotiedostoksi?”.

Adobe Premiere Elements:n tallennus- ja jakotoiminnot ovat koottu näppärästi yhteen paikkaan, josta löytyy yhdestä valintaikkunasta erittäin paljon valmiita vaihtoehtoja. Voit valita kymmenistä valmiista vaihtoehdoista, tai voit määrittää itse; esimerkiksi kun haluat tallentaa elokuvan pystyformaattiin (9:16).

Asetusten käsin määrittäminen on tehty helpoksi, sillä voit tallentaa asetukset seuraavaa kertaa varten. Eli voit etsiä Google:lla eri SOME-palveluiden optimaaliset resoluutiot ja tallentaa ne itselle valmiiksi. Näin esimerkiksi IGTV-videoiden tekeminen nopeutuu. Videoiden tallentaminen ja vieminen ovat Adobe Premiere Elements:in vahvuusalue.

Automaattisia valintoja on runsaasti kattamaan videotuotannon perustarpeen. Ohjelma kykenee käsittelemään ja tallentamaan 4K-videoita (ei ole itsestäänselvyys). Pystyyn kuvattujen videoiden tallentaminen vaatii asetusten syöttämisen käsin, mutta sitäkään ei tarvitse tehdä kuin kerran. Minulta tämä ominaisuus saa 5/5 pisteet!

#tallentaminen #export #videonLataaminenSuoraanYouTube