MITEN YOUTUBE-VALMENNUS AUTTAA SINUA MENESTYMÄÄN??

Kaikkea ei kannata aina tehdä yksin ja välillä ulkopuolisen nopea katsaus tekemiseen riittää

Juha-Antti Koskinen, YouTube-valmentaja

Helpoin tapa saada oma youtube -kanava menestymään on tehdä sitä yhdessä jonkun toisen kanssa. YouTube-valmennuksen tarkoitus on kannustaa sinua eteenpäin ja auttaa sinua ymmärtämään, miten muut näkevät toimintasi ja kanavasi. Mietimme vaimoni kanssa, että YouTube-valmennus on terminä ja palveluna täysin uusi. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että kukaan ei tiedä siitä mitään, eikä ymmärrä mitä se on.

YouTube-valmennus ei poikkea esimerkiksi urheiluvalmennuksesta mitenkään. Valmentaja auttaa yksilöä tai joukkuetta pääsemään omiin tavoitteisiinsa tai yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Ja se on sinusta kiinni minkälaisen valmennussuhteen haluat tai tarvitset. YouTube-valmennus on rakennettu siten, että sieltä löytyisi jokaiselle mahdollisimman helppo lähestymistapa.

Perusarvio tarkoittaa videossa nähty arvio, mutta raportoituna sinun sähköpostiosoitteeseen. Perusarvio + purkukeskustelu sisältää em. arvion mutta myös 30min Google Meet videopuhelun, jossa voidaan keskustella palaute auki tai jostain sinun valitsemastasi aiheesta. Tai sitten 30min Valmennuspuhelu Google Meetin avulla, missä voidaan keskustella mistä vain sinun YouTubeen liittyvästä asiasta.

YouTube-valmennus on suunnattu kaikenkokoisille kanaville, olit sitten yksityinen henkilö, yritys tai vaikka yhdistys. Jos valmennus ei sovi budjettiin, YouTube-kanavani tarjoaa paljon ilmaisia YouTube-ohjeita ja neuvoja, minkä avulla menestyt varmasti! Minun tavoitteena on saada sinut YouTubettajana menestymään ja pääsemään mahdollisista kahleistasi irti.

On meidän kaikkien etu, että juuri sinä menestyt!

YouTube on melkolailla samanlainen työ kuin mikä tahansa, kun tehdään ryhmässä tai kahdestaan, päästään valtavasti pidemmälle kuin yksin.

Pyöreä atktavis logo VS tausta

Juha-Antti Koskinen
YouTube-valmentaja

#youtubeVALMENNUS #autanSINUApääsemäänTAVOITTEISIISI