Maailman paras tietoturvaohjelmisto kaikille laitteillesi – F-secure SAFE!

f-secure safe

Suomalainen F-secure SAFE on maailmalla palkittu tietoturvaohjelmisto kaikille laitteille, lue alta miten se voi auttaa sinua!

F-secure SAFE tietoturvapaketti suojaa laitteitasi viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta (RANSOMWARE). SAFE on ohjelmistopaketti, joka sisältää virustentorjunnan, ransomware-suojauksen, perhesäännöt sekä selaus- ja verkkopankkisuojauksen. Ohjelmisto suojaa laitteidesi lisäksi myös yksityisyyttäsi, ja se estää sensitiivisen tiedon vuotamisen ulkopuolisille. F-secure SAFE:n pystyy asentamaan älypuhelimeen, tablettiin, läppäriin ja tietysti pöytäkoneeseenkin.

Virusten torjunta

Virustorjunta pysäyttää vaaralliset tiedostot ja estää niitä saastuttamasta tietokonettasi tai älylaitettasi ennen kuin on liian myöhäistä. Rikolliset kehittelevät jatkuvasti uusia keinoja huijata käyttäjiä lataamaan haittaohjelmia naamioimalla ne vaarattomiksi ja ujuttamalla niitä luotettavina pidetyille sivustoille.

F-securen virustorjunta perustuu Security Cloud-teknologiaan, joka on suomeksi jatkuvasti päivitettävä haittaohjelmatietokanta. Tietokoneellesi tai laitteellesi lähetetyt tiedostot tarkistetaan Security Cloudin tietokannan tietoja vasten, jolloin päästää korkeampaan todennäköisyyteen tiedoston puhtaudesta. Tämän lisäksi laitteesi oma F-secure SAFE tarkistaa tiedostot niiden saavuttuaan laitteellesi.

Mitä jos tiedosto sisältää viruksen, jota ei ole vielä tunnistettu virukseksi?

Uhka on validi ja vaikea, F-securen Deep Guard-teknologia hyödyntää koneoppimista analysoidessaan lataamiasi tiedostoja ja estää epäilyttävästi käyttäytyvää tiedostoa toimintaa. Eli jos tiedosto yrittää luoda sille kuulumattomia yhteyksiä, se yrittää kerätä sille kuulumattomia tietoa tai se yrittää tutkia konettasi tai verkkoasi, puuttuu SAFE-peliin ja estää ohjelmaa toimimasta.

Verkkopankkisuojaus

Maksaminen internetissä on tehty erittäin helpoksi ja laitteesi luo yllättävän monta kertaa päivässä yhteyden verkkopankkiisi. Tällaiselle tavikselle kuin minä, suurin kyberisku minua vastaan on minun pankkitilini tyhjentäminen hakkeroimalla. F-secure SAFE suojaa laitteesi ja pankkisi välisen yhteyden ja estää siihen kuulumattoman liikenteen. Esimerkiksi tilanteessa, jossa ulkopuolinen pyrkii kaappaamaan sinun ja pankkisi välisen tietoliikenteen.

Verkkopankkisuojaus toimii myös, vaikka koneesi olisikin saastunut, sillä se katkaisee verkkopankkisuojauksen ollessa päällä kaikki muut yhteydet (liikennekanavat), joita ei ole todettu turvallisiksi. Verkkopankkiyhteyden tehoa parantaa ne muut F-securen verkkosuojauksen kerrokset, joista verkkopankkiyhteys on vain yksi.

Suojaa lapsesi!
-vanhempien määrittämä suojan tarve -> ohjelman toteuttama suojaus

Alaikäisten poikien vanhempana tiedän, että älylaitteiden ja internetin vapaata käyttöä on syytä rajoittaa. Lasten tiedon- ja viihteenhalu on niin valtava, ettei heitä välillä saa juuri mitenkään lopettamaan esim. YouTube:n katsomista. ATK-taviksena ymmärrän että internet on täynnä lapsille (ja aikuisille) soveltumatonta tietoa, minkä takia on hyvä pystyä suojaamaan lapsia eksymästä tällaisen tiedon ääreen.

F-Securen SAFE auttaa vanhempia muutamalla ominaisuudella:

Aikarajoitukset

Aikarajoituksilla vanhemmat voivat valita ajankohdat milloin määrätyn laitteen käyttö tulee lopettaa. Ohjelma pystyy kytkemään sovelluksia ja yhteyksiä pois päältä ja päälle määritettyjen aikojen perusteella. Toiminnolla on mahdollista taata lapselle esimerkiksi uni- ja koulurauha.

Sovellusten hallinta

Sovellusten hallintatyökalulla pystyy valvomaan ja rajoittamaan. Eli näet ohjelmasta, mitä ohjelmia laitteeseen on asennettu ja pystyt ohjelman avulla estämää valitsemiesi sovellusten käytön. Tai jos haluaa ajatella toisinpäin, pystyt antamaan luvan käyttää tiettyjä ohjelmia. Sovellusten hallinta noudattaa samaa logiikkaa kuin aikarajoitukset, eli kiellot ja sallimukset voivat olla aikaan sidottuja. Esimerkiksi asennetut pelit eivät toimi koulupäivän aikana.

Sisällön esto

Tällä ominaisuudella pystyt suojaamaan lapsesi intermetin pahuudelta, eli pystyt asettamaan ikärajoja ja rajaamaan sivustoja sekä palveluita lapsesi saavuttamattomiin. Tämä on helppo tapa suojata lapsesi sopimattomalta tiedolta.

Etsintätoiminto

Etsintätoiminnolla pystyy paikantamaan määrätyt laitteet ja sitä kautta vaikka lapset, jos heidät pitää vaikka noutaa jostain. Esimerkiksi tilanteessa, jossa lapsi ei tiedä tai ei osaa selittää missä hän on. Luonnollisesti toiminto toimii myös tilanteissa, joissa laitteesi on hukkunut tai varastettu.

Pitää muistaa että ohjelma ei korvaa vanhemmuutta ja perheen sääntöjä. Päin vastoin se tukee vanhemmuutta, koska se on palvelu joka toteuttaa yhteisiä sääntöjä ja suojaa lapsia haluamallasi tavalla (ohjelmiston rajoissa toki..). Lapsia ei kannata eristää internetistä, sillä siellä on valtavasti hyvää, mutta ilman suojaa ei lapsia kannata sinne päästää.

F-secure SAFE on vain yksi tietoturvaratkaisu F-securen kaikista eri vaihtoehdoista

F-secure on paketoinut tuotteensa ja palvelunsa neljään eri pakettiin, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Perustui valinta sitten käyttöön, kustannuksiin tai suomalaisen yrityksen suosimiseen.

Turvallista internetelämää toivottaa,

atk-tavis
ATK-tavis harmaa

ATK-tavis