Tee QR-koodeja ILMAISEKSI #Google#Sheets :n avulla

Tämä video on tehty ihmisille, joilla on tarve tehdä QR-koodeja.

Videolla esittelen lyhyesti QR-koodin perusteet ja muutaman käyttötarkoituksen. Videon pihvinä on QR-koodeja luovan työkirjan luominen (ladattavissa myös mun nettisivuilta) Google Sheets ohjelmalla. Työkirja luo automaattisesti URL-osoitteista QR-koodeja ”IMAGE” kaavan avulla.

Sheet työkirja mahdollistaa suuren määrän QR-koodien luomisen sormia napsauttamalla (kaavaa kopioimalla… Työkalun paras ominaisuus helppokäyttöisyyden jälkeen on sen ilmainen hinta ja helppo saatavuus. Tarvitset Google-tilin, nettiselaimen ja internetyhteyden.

Google sheetsillä luodut QR-koodit voi kopioida ja liittää mihin tahansa ohjelmaan tämän jälkeen, videolla näytän miten se tehdään Microsoft Wordiin ja PowerPointtiin. Tämä onnistuu siksi, että Google sheets generoi QR-koodit kuviksi. QR toimii siltana fyysisen maailman ja digitaalisen maailman välillä, sillä QR-koodin voi tulostaa vaikka käyntikorttiin ja kun joku skannaa koodin, viedään hänet määränpäähän digitaalisessa maailmassa.

Näin ollen voit esimerkiksi lisätä ja syventää asiakaskokemusta, vaikka lisäämällä QR-koodin tuotteesi kylkeen, joka vie vaikka tuotteen käyttöä tukevaan YouTube-videoon; video joka auttaa asiakasta käyttämään laitetta tai tuotetta paremmin ja tehokkaammin. Kuka tahansa voi lisätä QR-koodin vaikka omaan käyntikorttiin; QR-koodin, joka vie kortin omistajan videoesittelyyn. Tai jos olet Tubettaja, tee omasta kanavatilausnapin URL-osoitteesta QR-koodi ja jaa sitä fyysisessä maailmassa, samalla tienaten uusia katsojia.

? Toimiva kaava: =image(”https://chart.googleapis.com/chart?chs=150×150&cht=qr&chl=”&A2) ⚒ Työkalu tallennettu osoitteeseen: https://www.atk-tavis.eu/digitaaliset-tuotteet/

#omaQRkoodi #QRkoodi #URLqrKOODI