PARAS TAPA TEHDÄ #YOUTUBE KANAVA ?

Jos mietit, että mikä on paras tapa tehdä #YouTube kanava, niin katso tämä ja tiedät. Teemme videolla yhdessä #YouTube kanavan alusta loppuun alle 10 minuutissa.

Videolla (artikkelin lopussa) laitetaan myös kanavan asetukset kuntoon, jotta YouTubettaminen olisi mahdollisimman helppoa ja kitkatonta. Asetuksilla tarkoitan siis ulkoasuasetuksien lisäksi myös kanavan perusasetuksia. Eli vaikka sinulla olisikin jo #YouTube kanava, voit oppia asetuksista jotain uutta, katso siis video loppuun saakka!

#YouTube kanavaa varten tarvitset Google tilin ja kaksi kuvaa: logon ja bannerin. Ja näistäkin vain Google tili on kriittinen, muut voi lisätä jälkikäteen. Kanavan perustamista helpottaa myös, jos olet miettinyt valmiiksi kanavan tarkoituksen ja tulevan sisällön. Eli minkälaista kanavaa olet perustamassa. #YouTube kanavan tietoja välilehdellä pääset kertomaan vierailijoillesi 1000 merkin avulla, että mistä kaikessa on kyse ja mitä kanava lupaa tilaajilleen. Tietoja välilehden tulisi vastata seuraaviin kysymyksiin täysillä lauseilla: mitä, miksi, milloin, kuka ja kenelle.

Näytän videolla myös miten saat kanavabanneriisi lisättyä linkkejä mihin tahansa sivustoon tai sinun sosiaalisen median kanaviin. Kanavalla kannattaa olla yksi sosiaalinen media alussa hallussa, missä käydä katsojien kanssa keskustelua kanavan videoista ja aiheista.

#YOUTUBEvalmennus