Neljä helppoa keinoa lisätuloiksi tai arjen kulujen alentamiseen

Tästä löydät neljä keinoa rakentaa itsellesi tulovirtoja, tai alentaa omia elämisen kuluja esim. lahjakorttien avulla.

1. Nielsen kuluttajapaneeli

Nielsen on globaali maailman johtava päivittäistavarakauppaa tutkiva ja mittaava tutkimuslaitos joka on erikoistunut markkinatiedon ja kuluttajatiedon analysointiin, televisio ja muihin media tutkimuksiin, mobiili mittauksiin ja kyselytutkimuksiin. Skannaamalla taloutensa ostokset asiakkaat pääsevät kertomaan valmistajille ja jälleenmyyjille minkälaiset tuotteet juuri heitä miellyttävät. Käyttäjät voivat kerätä lahjakortteja laadukkailta yrityksiltä ja jokainen täytetty kysely osallistuu automaattisesti neljä kertaa vuodessa järjestettävään raha-arvontaan. Liittyminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista.

Palkkioksi ostoksiesi skannaamisesta, ansaitset pisteitä viikottain. Keräämilläsi pisteillä voit tilata haluamiasi tuotteita laajasta lahjakorttivalikoimasta. Säännöllisesti skannaamalla osallistut automaattisesti myös vuosittain 16:een erilliseen arvontaan: kuukausiarvontoihin, puolivuotisarvontaan sekä vuosiarvontaan. Voit voittaa lahjakortteja, matkalahjakortteja tai jopa uuden auton.

Rekisteröidy tästä ilmaiseksi ja aloita pisteiden ansaitseminen jo tänään!

2. Mielipidemaailma

Mielipidemaailma on sivusto jossa käyttäjät palkitaan mielipiteistään. Mielipidemaailma on tunnettu kyselyiden teettämisestä, mutta sivusto kerää tietoa nykyään myös tuotteista ja markkinointimateriaalin toimivuudesta. Pääset siis osallistumaan tuotetesteihin ja arvostelemaan mainosvideoita. Palkinnoksi voit valita esimerkiksi Zalandon tai CDON.com lahjakortteja, tai valita palkintotavaksesi PayPalin ja Virtual Mastercardin.

Tästä klikkaamalla pääset aloittamaan jo samantein!

3. Norstatpaneeli

Norstatpanel on suomalaisen Norstat Finlandin kuluttajapaneeli. Norstat Finland tekee markkinatutkimusta useissa Euroopan maissa. Osallistumalla tutkimuksiin ja kuluttajapaneeleihin, voit ansaita palkinnoksi vaikka leffalippuja, pizzalahjakortteja, Superlahjakortteja, Ikea-, Motonet, Zalando yms. lahjakortteja

Norstatpaneeliin pääset tästä nopeiten!

4. Monosurveys

Monosurveys on suomalaisen Liidimedia Oy:n markkinatutkimuspalvelu. MonoSurveys -palvelussa voit vaikuttaa nimettömästi ilmaisemalla mielipiteesi osallistumalla erilaisiin kyselyihin. Tutkimuksia järjestävät erilaiset yritykset ja organisaatiot, mukaan lukien usein tunnetut tuotemerkit. Tutkimukset voivat koskea mitä tahansa aihetta, kuten rakkautta, politiikkaa, autoja, ruokaa, elektroniikkaa – mitä tahansa.

Kun käytät MonoSurveys-palvelua, saatat myös saada mahdollisuuden testata uusia tuotteita sekä osallistua puhelin- ja tekstiviestikyselyihin sekä esimerkiksi ruoka- ja viininmaistajaisiin. Voit valita palkkioksesi lahjakortteja esim. Amazoniin, R-kioskiin, GoGift- ja Paysafecard -palveluihin; tai suoraan PayPaliin.

Hyppää tästä kirjautumaan ja tienaamaan samantein!

Eikö löytynyt mieluista, klikkaa tästä ja tutustu kolmeen seuraavaan keinoon tienata rahaa kotisohvalta!