Miten saat MAAILMANLAAJUISTA MENESTYSTÄ YOUTUBESSA?

Monelle Suomi jää liian pieneksi markkinaksi ja on aika alkaa pohtia miten voisi saavuttaa maailmanlaajuista menestystä YouTubessa? Erityisesti yrityksille on eduksi saada omat videot leviämään Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Etelä-Amerkkaan.

Tiesitkö, että YouTube on tehty juuri tätä tarkoitusta varten! Ja tämän videon avulla opit tekemään kaiken tarvittavan ja aloittamaan YouTube-maailman valloituksen.

Video on pitkä ja jakautuu kahteen teemaan: miten YouTube-kanava valmistellaan kansainvälistä levitystä varten ja miten yksittäinen video valmistellaan kansainvälistä levitystä varten. Videossa opettamani tiedot perustuvat käytännön kokemuksiini, mitä on kertynyt eri asiakkaiden ”maailmanvalloitussuunnitelmia” toteutettaessa.

Videolla nostan esiin parhaita käytäntöjä ja käytännön osoittamia oppeja siitä, mikä toimii ja mikä ei. YouTuben mission on näyttää ihmisten tuottamaa sisältöä toisille ihmisille, riippumatta siitä missä päin he asuvat tai mitä kieltä he puhuvat. Tämä on tärkeää muistaa, kun suunnittelee videoiden levitystä ulkomaille: kenet yritän tavoittaa. Et siis yritä tavoittaa maata, tai valtiota; yrität tavoittaa yksilön.

YouTuben potentiaali on mahdollista valjastaa käyttöön vasta kun sisältö pyrkii tavoittamaan useita mantereita, kulttuureita ja kieliryhmiä. Edes englannin kielellä ei ole mahdollista tavoittaa YouTuben suurinta massaa.

#YOUTUBEVIDEOTULKOMAILLE #MAAILMANVALLOITUS #KUNSUOMIONLIIANPIENI #youtubevideonkääntäminenenglanniksi