Miten saada lisää näyttökertoja YouTube-videoon?

Miten saada lisää näyttökertoja YouTube-videoon?
HANKI VIDIQ ILMAISEKSI ITSELLESI: https://vidiq.com/#_l_3jk

Videon näkyvyyttä voi lisätä useilla eri tavoilla, kuten SOME, maksetut mainokset tai hakukoneoptimointi. Tässä videossa esittelen hakukoneoptimointia helpottavaa, ILMAISTA, palvelua nimeltä VIDIQ. Tosi moni unohtaa, että Google on maailman suurin hakukone ja YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone.

YouTuben ensisijainen tehtävä on tarjota katsojilleen heidän pitämäänsä sisältöä, ja tämän YouTube tekee kahdella tavalla: ymmärtämällä katsojan tarvetta ja ymmärtämällä YouTubeen ladattuja videoita. Sinun tehtäväsi videon julkaisijana on kirjata videon otsikoksi, kuvaksi ja kuvaukseksi mahdollisimman kattavasti ”mistä videossa on kyse”. Tätä sanomaa vahvistaa videon tarinankerronta, sillä latausvaiheessa YouTube:n algoritmi katsoo videosi ja yrittää katsomalla ymmärtää mistä siinä on kyse.

Jos onnistut videosi hakukoneoptimoinnissa, alkaa videosi näkymään myös Googlen ja muiden hakukoneiden hakutuloksissa –tärkeintä on muistaa, että hakukoneiden tulee ymmärtää sinua. Siitä hakukoneoptimoinnissa on karkeimmillaan kyse. Tämän jälkeen ihimisten on mahdollista löytää videosi, jonka jälkeen he ihastuvat sisältöösi ja tilaavat kanavasi. Tästä alkaa viraalivideoidesi aikakausi ja menestyksesi YouTubessa. Laita videon kommentteihin kysymyksiä hakukoneoptimoinnista, sillä tämä kattaa vain yhden näkökulman siitä.

Hakukoneoptimointi on myös tapa levittää videota ilman rahaa, sillä hakukoneoptimointi levittää videota orgaanisesti, tavallaan algoritmien voimalla. Näkyvyyttähän voi kasvattaa maksamalla mainostajille rahaa, kuten Googlelle, Facebookille yms. Näihin verrattuna hakukoneoptimointi on tehokkaampaa, sillä se tuo videollesi ja kanavallesi katsojia, jotka pysyy, eikä vain niitä jotka käy vilkaisemassa ja poistuu.

? Hakemisto:
0:00 Aloittaminen ja tavoitteet
0:20 YouTube on hakukone
0:34 Miten YouTueb algoritmi toimii?
1:20 Apua hakukoneoptimointiin
1:30 Lataa VIDIQ
1:46 miten VIDIQ toimii?
2:38 VIDIQ tilastopalkki
3:07 Oman kanavan vertaaminen kilpaileviin kanaviin
6:39 Mitä YouTubessa katsotaan eniten juuri nyt?
7:12 Oman kanavan auditointi / valmennus
14:47 VIDIQ:n tuki hakukoneoptimointiin
20:04 Muiden tekemien videoiden meta-tietojen tutkiminen VIDIQ:n avulla
21:03 Miten saat VIDIQ:n ilmaiseksi?

#hakukoneoptimointi #VIDIQ

Katso video⏬