Mistä löytää ilmaista musiikkia YouTube-videoihin?

Todella moni on kysellyt, että mistä olen löytänyt ilmaista ja tekijänoikeusvapaata musiikkia YouTube videoihin? Onko olemassa ilmaista musiikkia, jota voi turvallisesti käyttää videoiden taustalla ja silti saada mainostuloja YouTubesta?

Videolla näytän kolme paikkaa, josta voit ladata itsellesi ilmaista musiikkia ja äänitehosteita YouTube-videoita varten! Musiikin ja äänitehosteiden osalta oikeusasiat ovat videoita epäselvemmät ja kinkkisemmät. Musiikin ja äänitehosteiden osalta jokaisella sosiaalisella medialla on omat käytännöt tekijänoikeusrikkomusten havaitsemiseen ja ”rankaisuun”.

YouTube kuuntelee videosi heti latauksen yhteydessä ja tunnistaa sieltä ne kappaleet, jotka ovat ilmoitettu Content-ID-järjestelmän valvottavaksi (esim. kaikki Sannin biisit…). Videon ohjeilla löydät itsellesi turvallista musiikkia ja äänitehosteita YouTube-videoillesi. Ole kuitenkin tarkkana ja kuuntele mitä ehtoja kullakin lähteellä on, jotta voit ladata videoitasi huoletta ja saat musiikista huolimatta mainokset videoillesi päälle.

Musiikki on tarkkaan valvottu ja rajattu media, minkä takia musiikin käytössä pitää olla tarkkana! Musiikin ja äänitehosteiden osalta sinun pitää olla selvillä käyttämäsi leikkeiden: tekijänoikeusvaatimuksista /-vapautuksista, onko kappaleet rojaltivapaa ja voiko kappaletta käyttää juuri sinun käyttötarkoituksessa? Musiikki on oleellinen osa videon sielua ja tunnelmaa, ota siksi nämä neuvot haltuun ja tee entistä upeampia videoita!

#ilmaistamusiikkia #ilmaisiaäänitehosteita #tekijänoikeusvapaatamusiikkia #rojaltivapaatamusiikkia #tekijänoikeusvapaitaäänitehosteita #mistämusiikkiayoutubevideoihin? #ilmaistamusiikkiayoutubevideoihin