MILLOIN SAAN MAINOKSET, SUPERCHATIN, JÄSENYYDET TAI YHTEISÖSIVUN?

Oletko miettinyt, että milloin saat mainokset YouTube-videoihin päälle, milloin voin vaihtaa YouTube -kanavan URL:n omaksi, Milloin saan Super Chat -ominaisuuden tai milloin voin alkaa tarjoamaan tilaajille mahdollisuutta liittyä kanavani jäseneksi?

Nämä ovat YouTube kanavan ominaisuuksia, joita saa päälle kun kanava saa tietyn määrän tilaajia. Ominaisuuksista kannattaa olla huolissaan ja niitä kannattaa hyödyntää, koska ne ovat suunniteltu tukemaan kanavasi menestystä. Esimerkiksi videoiden mainokset auttavat sinua tekemään rahaa ja kehittämään kalustoasi tai tuotantoasi tarvitsemallasi tavalla.

Katso video artikkelin lopusta ja selvitä itsellesi mitkä ominaisuudet ovat kanavallasi jo päällä ja mitkä ominaisuudet avautuvat sinulle seuraavaksi! Näitä kysymyksiä kysytään säännöllisesti Facebookin YouTube-ryhmissä ja ymmärrän miksi: niitä ei ole listattu missään yhteen paikkaan. Tällä videolla kerron kuinka paljon tilaajia pitää olla, jotta tietyt ominaisuudet avautuvat käyttöösi. Voit katsoa videon asettaaksesi kanavallesi tavoitteen seuraavan ominaisuuden avaamiseksi, tai voit tarkastaa että varmasti hyödynnät kaikkia YouTube ominaisuuksia, joihin olet oikeutettu.

YouTuben avattavat ominaisuudet ovat olemassa kahdesta syystä: ensinnäkin ne asettavat kaikille YouTube-kanaville samat välitavoitteet, jotka palkitsevat kun kanava pääsee tietylle tasolle helpottamalla kehitystä. JA tavoitteiden saavuttaminen osoittaa YouTubelle, että tämä kanava kannattaa ottaa tosissaan, sillä kaikkiin asetettuihin tavoitteisiin on päästy. YouTube:n ominaisuudet ovat pääosin kytketty kanavan tilaajien määriin, ja tilaajatavoitteet ovat 0, 100, 1000, 10 000, 30 000. Kanavan saavutettuaan 30 000 tilaajaa, on sillä käytössään kaikki YouTube:n tarjoamat ominaisuudet ja työkalut kanavan kehittämiseen ja tulojen ansaitsemiseen.

YouTube:n tilaajamäärään kytketyt ominaisuudet, pienimmästä suurimpaan, ovat
– lataa yli 15 minuutin pituisia videoita
– lataa videolle oma pikkukuva
– live-lähetykset – valitusoikeus Content ID huomautuksesta tai varoituksesta
– vaihda kanavalle oma URL-osoite – yhteisö välilehti parempaan kommunikointiin yleisön ja jäsenien kanssa
– Google Adsense mainokset videoihin – Super Chat tarrat ja viestit live-lähetyksiin ja ennakkonäytöksiin
– YouTube -tukiohjelma ongelmien ratkaisuun ja vikojen selvittämiseen
– YouTube tarinat ja helpompi tapa kertoa asioita tilaajille ja jäsenille
– Fanituotteiden myynti ja fanikaupan avaaminen videoihin
– Kuukausimaksuun perustuvan kanavajäsenyyden myyminen katsojille

#yhteisöSivu #YouTubeKumppanuusohjelma #YouTubeSTORIES #SUPERCHAT #YouTubeKanavajäsenyys #youTubeLIVE #YouTubeURLosoite #MainoksetVideoihin