Tarvitsetko lisää tulovirtoja tai alentaa arjen kulujasi – 3 ilmaista tapaa aloittaa heti!

Tästä löydät kolme keinoa rakentaa itsellesi tulovirtoja, tai alentaa omia elämisen kuluja esim. lahjakorttien avulla.

1. Toluna

Toluna Influencers -yhteisössä voit jakaa mielipiteesi rakastamiesi merkkien tuotteista ja palveluista ja saa palkintoja osallistumisestasi verkkokyselyihin!

Palvelussa vastaat kyselyihin inspiroidaksesi muutosta reaaliajassa ja saat siitä palkinnon. Mielipiteesi ei ainoastaan ​​auta markkinatutkimusta, vaan kuljet muutoksen tuulissa mukana. Bonuksena voit osallistua yhteisökyselyihimme ja keskusteluihin sekä pelata hauskoja pelejä.

Saat palkintoja pisteinä, joilla voidaan lunastaa lahjakortteja tai käteistä! Voit saada pisteitä yksinkertaisista asioista, kuten rekisteröitymisestä ja profiilisi täyttämisestä, mutta tärkeimpänä kyselyihin vastaamisesta. Kun olet ansainnut tarpeeksi pisteitä, valitse vain haluamasi palkinto.

Tutustu palveluun ja aloita ansaitseminen jo tänään tästä linkistä!

2. Suomitutka

Suomitutka on Sanoman laaja kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset saavat mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä mediaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä markkinointiin liittyen. Mahdollisuus saada oma ääni kuuluviin! Paneelin jäsenenä kerrot mielipiteesi vastaamalla sähköpostitse lähetettäviin helppoihin online-kyselyihin.

Jokaisesta kyselyyn vastaamisesta maksetaan kyselyn vaativuutta vastaava palkkio (tyypillisesti 0,2–2 euroa). Palkkio tallettuu paneelitilille, jonka kautta voit lunastaa lahjakortteja (esim. CDON, Zalando, McDonalds, H&M sekä useita kymmeniä muita liikkeitä ja brändejä), siirtää palkkiot PayPal-tilille tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Paina tästä ja aloita Suomitutkan avulla tienaaminen jo tänään

3. Kantar

Kantar  toimii yli 80 maassa ja on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa.

Kampanjassa kuluttaja voi liittyä Gallup Forumiin osoitteessa gallupforum.fi ja osallistua tämän jälkeen erilaisiin markkina -ja mielipidetutkimuksiin vastaamalla internetin kautta kysymyksiin. Tutkimuksiin osallistumisesta saa pisteitä, joilla voi lunastaa haluamansa palkkion useista vaihtoehtoisista kohteista tai tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Kantariin kirjautuminen on helppoa, aloita vastaaminen ja tienaaminen samantien klikkaamalla tästä

Välillä järkevämpää on ottaa lainaa, klikkaa tästä ja kilpailuta ilmaiseksi lainoja tarpeesi mukaan!