Anna mä pelastan sun hengen – helpoin tapa pelastaa sun ja sun läheistesi henki

Anna mä pelastan sun hengen – helpoin tapa pelastaa sun ja sun läheistesi henki | ATK-tavis

? Kuvaus:
Kävin muutama viikko sitten Helsingin pelastuslaitoksella kuuntelemassa asiantuntijaluentoa väestönsuojelusta. Luennosta nousi esiin vakava ongelma: miten tavoittaa ihmiset ja miten varoittaa ja ohjata heitä hädän hetkellä.

Vaikka me suomalaiset olemme paremmin tavoitettavissa kuin ikinä ennen (kiitos some:n ja kehittyneiden viestintä app:ien), viranomaisviestinnän osalta tilanne ei ole yhtä hyvä. Yksityisyyttä suojaavat lait estävät viranomaisten tunkeutumisen meidän laitteisiin, vaikka kyseessä olisikin hätä tai hätäviesti.

Tämän takia hätäkeskuslaitos on yhdessä digitan kanssa kehittäneet 112 Suomei -sovelluksen, joka on KAKSISUUNTAINEN tiedonvaihtokanava hätäkeskuksen ja yksilön välillä. Kaiken tavoitteena on pelastaa ihmishenkiä!

Kuten viranomaisilla yleensä, kaikki tällainen mainonta ja markkinointi on jäänyt vähälle, minkä takia suomalaiset ovat saattaneet ymmärtää app:n merkityksen ja roolin väärin tai vähättelevästi.

Asenna app itsellesi ja lähiomaisillesi, sekä jaa tätä sanomaa eteenpäin! Pyydän myös jakamaan tätä videota eteenpäin, jotta mahdollisimman monta henkeä saadaan pelastettua!

?Kanavan tukeminen:
Paitakauppa (UUSI!) shop.spreadshirt.fi/atktavis
Osta kuvia // http://www.shutterstock.com/g/atk-tavis?rid=239191357
Osta Microsoft storesta // https://microsoft.msafflnk.net/15GoB
Osta domain tai web-hotelli // https://www.hostingpalvelu.fi/asiakkaat/aff.php?aff=370

?Musiikki:


Tavoitat minut seuraavista sosiaalisista medioista:
?https://www.atk-tavis.eu
? https://www.facebook.com/ICTnobody/
? https://www.instagram.com/atktavis/
? https://www.shutterstock.com/g/atk-tavis?language=fi

??‍♂️ https://www.linkedin.com/in/atk-tavis/

? Avainsanat:

ATK-tavis, ATK Tavis, Anna mä pelastan sun hengen – helpoin tapa pelastaa sun ja sun läheistesi henki | ATK-tavis, lataa 112-sovellus, hätätiedottaminen, viranomaistiedottaminen, hätäkeskus, häke, hätäkeskuslaitos, hengen pelastaminen

Hashtagit:

#112Suomi #Pelasta #JAA