MITEN ALOITTAA YOUTUBE KANAVA VUONNA 2021 | AVAIN YOUTUBE MENESTYKSEEN

Miten aloittaa YouTube -kanava vuonna 2021 siten, että mahdollisimman vähällä työllä pääsisi mahdollisimman suureen menestykseen?

Videolla (artikkelin lopussa) annan viisi neuvoa menestyksekkään YouTube-kanavan perustamiseen vuodelle 2021. Älä huoli neuvot toimivat myös erittäin hyvin jo perustettuun kanavaan. Video on suunnattu kehityshakuisille ihmisille, jotka haluavat näkyvyyttä omille videoilleen ja jatkuvaa kasvua YouTube-kanavalleen. YouTube menestys ei ole nykyään itsestäänselvyys, koska kilpailu on kasvanut valtavasti. Eikä näin ollen kannata aloittaa tai tehdä videoita ilman YouTube strategiaa. Eli minkälainen suunnitelma kannattaa tehdä itseään ja YouTube kanavaa varten.

Tässä on mielestäni netin paras YouTube-videoiden-hakukoneoptimointi-työkälu: VIDIQ (lataa itsellesi ilmaiseksi)
Miten kanava aloitetaan teknisesti?, video löytyy tästä: https://www.youtube.com/watch?v=FMIoESQ4bJY

Mistä aloittaa YouTube kanavan perustaminen?

YouTube-kanavan perustaminen kannattaa aloittaa koko homman määrittelystä, eli kirjoitat itsellesi paperille että mistä kaikessa on kyse ja mitä se antaa muille. Tämä helpottaa oman fokuksen keskittämisen tärkeisiin asioihin ja oman kanavan markkinointia kaikkialla missä videoita tai kanavaa tuodaan esiin. YouTube-kanavan aloittaminen vuonna 2021 on helppoa, mutta menestyminen #YouTube :ssa ei välttämättä ole.

Hyvällä YouTube suunnitelmalla pystyt auttamaan itsesi lisäksi hakukoneita ja katsojia ymmärtämään paremmin sinua, toimintaasi ja sitä kautta luomaan menestystä. Jos kukaan ei ymmärrä mitä olet tekemässä, ei sinua pysty auttamaan, eikä seuraamaan (ei ole mitään mitä auttaa tai seurata). On erittäin tärkeää, että viestit kanavan ja SOME:n lisäksi joka videolla selkeästi mikä kanavasi tarkoitus on ja mitä se antaa katsojalle, tilaajasta puhumattakaan. Sen jälkeen kun olet saanut youtube strategian laadittua, voit aloittaa videoiden suunnittelun, kuvaamisen, editoinnin ja julkaisemisen. Sillä kaikki asiat mitkä olet kirjoittanut YouTube suunnitelmaan auttaa sinua luomaan menestyviä YouTube videoita, mitkä luovat yhdessä sinulle upean kanavan ja brändin.

Suunnitelman noudattaminen auttaa sinua myös keskittämään energiasi niihin asioihin ja aiheisiin, mitkä tuovat videoillesi katselukertoja ja näkyvyyttä. Ja kun olet saanut riittävästi näkyvyyttä alkaa kanavan yhteisö ruokkimaan videoidesi näkyvyyttä katsomalla videot heti kun olet ne julkaissut.

Miksi kukaan ei katso videoitani, miksi en saa tilaajia; paranna hakukoneoptimointia!

Miten saada kanavalle tilaajia? Miten saada videoille lisää näyttökertoja? Miksi kukaan ei katso videoitani? Syynä on se, että ne ei YouTube:n mukaan kiinnosta ketään, eikä algoritmi näin ollen levitä videotasi. Ei hätää, tämän asian voi korjata poistamatta videota: paranna videon hakukoneoptimointia. Pidä huoli että video nousee Googlen YouTube :n ja muiden hakukoneiden hakutuloksiin, kun joku hakee jotain videoon liittyvää tietoa netistä. Hakukoneet ovat videosi paras kaveri, sillä ne levittävät videoitasi riippumatta siitä kuinka paljon sinulla on tilaajia tai kuinka paljon videoitasi on katsottu YouTube:ssa. Tämän takia kaikki YouTube strategit ympäri internetin puhuvat hakukoneoptimoinnin puolesta.

Hakukoneoptimointi auttaa hakukoneita ymmärtämään videoitasi paremmin, tarjoamaan niitä enemmän tiedon etsijöille, jotka vuorostaan tulevat YouTube:en katsomaan videoitasi, eli nostavat videon näyttökertoja. Tämän jälkeen YouTube:n algoritmi alkaa kiinnostua videoistasi ja alkaa levittämään sitä YouTube:n sisällä (WIN-WIN)

Videolla on valtavasti lisää neuvoja menestymiseen YouTubessa, katso alta!

Videolla on lisää neuvoja, näkökulmia ja vinkkejä menestyksekkään kanavan perustamiseen vuodelle 2021, joten katso sieltä lisää. -Tsemppiä tubettamiseen ja muista vastata päivän kysymykseen videon kommenttikenttään!

#YouTubeStrategia #lisäänäkyvyyttä #menestyYouTubessa