#AdobePremiereElements editoinnin aloittaminen ja peruskäyttö

Tarvitsetko apua Adobe Premiere Elements -videoeditointiohjelman peruskäyttöön? Tarvitsetko apua videoeditoinnin aloittamisessa ja opettelussa?

Tämä kurssi (video artikkelin lopussa) on tehty sinulle. Kurssi opettaa sinulle ohjelman käytön lisäksi myös hyviä työskentelytapoja, miten ohjelmaa kannattaa käyttää ja miten editointityötä kannattaa tehdä.

Adobe Premiere Elements on tehty peruskäyttäjälle ja on erinomainen videoeditointiohjelma videoeditointia aloittavalle tai Adobe Premiere Pro -videoeditointiohjelmasta haaveilevalle (mutta taidot eivät vielä riitä…). Opettelemalla Adobe Premiere Elements:n peruskäytön pystyt siirtymään muihin videoeditointiohjelmiin, kuten: Movavi, Filmora, iMovie, Adobe Premiere Pro, Davinci Resolve.

Kurssin ensimmäisessä videossa kerrotaan kurssin perusteet, opetellaan miten uusi projekti aloitetaan, miten projektiin tuodaan tiedostoja editointia varten, mitä videoleikkeelle kannattaa tehdä ennen varsinaista editointia ja mitä kaikkea yksittäiselle videoleikkeelle voi tehdä ja miten sitä voi säätää.

Tervetuloa kurssille!

YOUTUBE-VALMENNUS: Ota kanavani seurantaan, jos haluat ilmaisia vinkkejä ja neuvoja YouTube-kanavasi kehittämisesksi. Jos haluat henkilökohtaista YouTube-valmennusta, ota yhteyttä tästä

#ADOBEpremiereELEMENTS